• Index
  •  » Varia
  •  » skasowany wątek z forum Legendy

#1 2010-11-09 15:47:15

-Loki-

Nowy użytkownik

Punktów :   

skasowany wątek z forum Legendy

1.    Dzisiaj 16:04 #1
memis [5] 

Pościarz amator 
5
Poczynania pewnego pana egzekutora + totalny terror...
14:25 Nemesis » memis: witam
14:26 memis » Nemesis: Automatyczna odpowiedź: afk
14:27 memis » Nemesis: czesc ... co tam ?
14:28 memis » Nemesis: o co chodzi ?
14:29 Nemesis » memis: otrzymujesz ostrzeżenie (jeszcze słowne) odnośnie pasywności na arenie. Kolejne oddane areny skończą się dla Ciebie lochami.
14:29 memis » Nemesis: Oo
14:30 memis » Nemesis: przeciez ja na arenie nie bylem....
14:30 Nemesis » memis: chcesz linki otrzymać sprzed kilku dni?
14:30 memis » Nemesis: to ja kilka dni temu bylem pasywny na arenie ... /
14:31 memis » Nemesis: no poprosze dowody bo jak bylem to walczylem !
14:31 memis » Nemesis: nigdy nie bylem pasywny...
14:32 Nemesis » memis: tzn. może inaczej, nie lubię jak ktoś pali głupa mam na Ciebie pakiet instancji, gdzie oddajesz areny praktycznie bez walki. Kolejne areny = lochy.
14:32 memis » Nemesis: no chyba sobie jaja robisz w tym momecie...
14:33 Nemesis » memis: nie
14:34 memis » Nemesis: nie nie chwilka ... ja tak tego nie zostawie daj mi te linki ...
14:35 memis » Nemesis: nikt nie bedzie mowil ze oddaje arenki !
14:35 Nemesis » memis: czońska osada, wchodzisz na arene, a tam wybierasz zakończone i znajdziesz ze swoim udziałem.
14:36 memis » Nemesis: to ze przegrywam 5-2 czy jak to znaczy ze arenki oddaje ? no nie osmieszaj sie w tym momecie....
14:36 Nemesis » memis: z dobrej woli dałem Tobie ostrzeżenie, zobaczę jeszcze kilka aren, gdzie robisz po 50-100 strat i padasz to jesteś w lochac za 4a.
14:36 memis » Nemesis: jak jestem sporo slabszy od rywali to co mam ich smiechem bic ?
14:36 Nemesis » memis: i będziesz się kontaktował z supportem
14:37 memis » Nemesis: ja tak tego nie zostawie... jak sie nazywa glowny egzekutor ?
14:37 Nemesis » memis: to tyle ode mnie, miłego dnia życzę.
14:37 memis » Nemesis: nie bedziesz mi wmawiac dziecka w brzuch...
14:37 memis » Nemesis: moze ty i skonczyles ale ja napewno nie...
14:38 memis » Nemesis: wez mi wyjasnij o "wielki" panie egzekutorze jak mam zadac wiecej strat skoro oni maja full blesy i mnie koles na 3 hity kladzie ... ?
14:39 memis » Nemesis: pomyslales o tym ?
14:39 memis » Nemesis: niebieski set... trujacy zorb i co mam go pogilac ?
14:39 Nemesis » memis: na arene się walczy, a nie pada jak 2 poziom, wielki wojowniku memisie. Z dobrej woli dałem Tobie ostrzeżenie, nie musiałem tego wcale robić.
14:39 memis » Nemesis: wez sie zajmij porzadnymi sprawami i daj ludzia grac.... tak masz juz skarge mozesz byc pewny tego !
14:40 Nemesis » memis: są odpowiednie blessy, na trującego zorba działa antidotum, a na pewno to nie powód, żeby padać z 40 stratami i zbierać sferki.
14:40 memis » Nemesis: no dobrze ze mi mowisz ze sie walczy bo bym nie wiedzial
14:40 Nemesis » memis: jak się do tego ustosunkujesz to nie moja sprawa, zostaniesz ukarany jak każdy inny gracz.
14:41 memis » Nemesis: nie kazdy dostaje za darmo kase jak ty ze moze potki wywalac w bloto jak widze ze nie mamy szans to nie przystapie do walki
14:42 memis » Nemesis: a widziales ty moze ze jak jest szansa na wygrana to gralem na tej arence... tego juz nie widac bo po co prawda ?
14:42 memis » Nemesis: tak sobie porozmawiam z kim trzeba w twojej sprawie nie martw sie...
14:43 Nemesis » memis: :Smile_valyayus_ot_smeha:
14:44 memis » Nemesis: wez sobie zobacz jak wygladali ci z ktorymi dostawalem baty a jak moja ekipa wygladala to moze cie trosze olsni...
14:44 Nemesis » memis: za darmo monetki to może Ty dostajesz, przyjacielu. Ja z powołania muszę pilnować takich pseudo-wojowników jak Ty.
14:44 Nemesis » memis: robię to z powołania, a bardziej opłacalne jest dla mnie granie tak jak Ty, bez obowiązków.
14:44 Nemesis » memis: i teraz zrozum sedno sprawy- zwracam Tobie uwagę, a jak Ty się do tego ustosunkujesz nie robi mi różnicy.
14:45 Nemesis » memis: Zostaniesz ukarany jak każdy gracz;)
14:45 memis » Nemesis: spoko pseudo-egzekutorze....
14:45 Nemesis » memis: lepiej tego już nie wytłumaczę.
14:46 Nemesis » memis: to łap jeszcze knebelka ode mnie za obrazy, a za obrazy mojej osoby zostaniesz odpowiednio dopieszczony zwojami kata i nietoperzami.

ps. prosze o kometarze....
ps1. Moze pan nemezis nie slyszal o TAKTYCE kiedy 1 staluje silniejszego aby 2gi zabil slabszego .. ?
ps.3 Pan nemezis widac moze obrazac innych graczy lecz nie znosi jak ktos odbija pileczke...
ps.4 chodzilo o arenki kiedy przegrywalem z graczami ludzkimi ubranymi w niebieski sett + blessy + zatrute tygrysy.....
ps.5 pan egzekutor nie raczyl spojrzec na inne walki kiedy byla szansa na wygranom to daje z siebie wszystko ale kiedy widze ze w 1 ekipie mam goscia slabego a tamci maja silny sklad to powinnem sie cieszyc ze mi chociaz dali wziasc sfere
ps. 5 BARDZO ZALEZY MI NA KOMETARZACH INNYCH STRAZNIKOW

wyciete fragmety obrazy ze strony nemezisa :
-tzn. może inaczej, nie lubię jak ktoś pali głupa
-14:43 Nemesis » memis: :Smile_valyayus_ot_smeha:
-Ja z powołania muszę pilnować takich pseudo-wojowników jak Ty.

#2 2010-11-09 15:48:21

-Loki-

Nowy użytkownik

Punktów :   

Re: skasowany wątek z forum Legendy

1.    Dzisiaj 16:13 #2
-Loki- [4] 

Pościarz amator 
1
Ja dodam cytat regulaminu na który powołuje się ów "stróż"... bo może nie każdy to wie:

§4. Porozumienia dotyczące walki i zamierzona manipulacja walki

Zabrania się udziału w walkach, których wynik został uprzednio uzgodniony oraz notorycznego, pasywnego uczestnictwa w Polach Bitew.

Zabronione i traktowane jako pushing są wszelakie uzgodnienia postaci graczy w instancjach (np. Krystaliczne Jaskinie, Arena, Świątynia Wybrańców), dotyczące przebiegu i wyniku walki.

Dotyczy to porozumień dotyczących zwycięstwa i porażki, zawieranych pomiędzy walczącymi ze sobą drużynami, ale nie taktycznych porozumień pomiędzy członkami jednej drużyny.

Zabrania się udziału w walkach na Polach Bitew bez zbroi/w celowo wybranej małowartościowej zbroi.

Poziom 3-4: Postać gracza musi nosić co najmniej trzy części uzbrojenia na Polach Bitew.

Poziom 5-6: Postać gracza musi nosić co najmniej cztery części uzbrojenia na Polach Bitew, w tym jedną część z zielonego zestawu.

Poziom 7-8: Postać gracza musi nosić co najmniej cztery części uzbrojenia na Polach Bitew, przy czym tylko jedną część z "szarego" zestawu.

Powyższa zasada nie dotyczy błogosławieństwa i pasów.

Jak dla mnie... straszenie graczy nie jest fajne... i jeszcze robienie "łaski" że może grać "bo łaskawy strażnik mu tym razem daruje".
To są chwyty a'la "Kaczyński" !

... dodam.. że jak będę stalował w jaskini, albo będę afkował zeby kolega zrobił np "brudne ręce" to za tą taktykę też mogę dostać więzienie, bo zadam mało obrażeń?

Żenada Panowie, żenada.

#3 2010-11-09 15:49:45

-Loki-

Nowy użytkownik

Punktów :   

1.    Dzisiaj 16:15 #3
Stalowy Alchemik [5] 

Pościarz amator 
3
Hmmmm... Przeczytałem całą rozmowe. Myślę że mimo wszystko to gracz: memis ma racje !!!!!!
Myślę że administracja powinna jakoś zareagować. Ja osobiście mam nadzieje że za to że psize prawde bo widze że ten egzekutor jakiś ,,dziwny,, jest mam nadzieje że nie dostane kary jaką są lochy!!!!!!!
co do areny taktyka którą ten gracz wymienił jest powszechnie znana a jeśli ktośtego nei zna to nei nadaje się na takie stanowisko.
Taka jest moja opinia.

#4 2010-11-09 15:52:22

-Loki-

Nowy użytkownik

Punktów :   

1.    Dzisiaj 16:16 #4
Darkness Moon [4] 

Pościarz amator 
6
Pasywnosc pasywnoscia aczkolwiek nie mozna mylic taktyki z pasywnoscia gdyz sa to 2 odrebne istotne sprawy...a jesli chodzi o arenki to przedewszystkim chodzi o taktyke i wspolne zwyciestwo,naomiast straznik nie powinien uzywac slow obrazajacych innych graczy bo to nie w tym jest sęk.

#5 2010-11-09 19:23:38

wolf666

Administrator

Punktów :   

Jeszcze fragmenty z chatu pozwole sobie w imieniu memisa:

20:08 Martin_III » memis: nie wiem o co oszło...pisał ze po chamsku zachowaliscie sie i jak ktoś ma wolnego gacka to wymierzyc w Was

calej rozmowy nie bede zamieszczal bo nie ma sensu... jednakowoz widac, ze w klanie Straznikow rzucanie gackami w kogos to standardzik, szkoda ze bez rozpoznania tematu

kazdy z zainteresowanych ma w logu odpowiednie fragmenty rozmow z kilkoma Straznikami, wiec podejscie tychze "wybrancow" znamy i chyba komentarz zbedny

de_Wolf

#6 2010-11-09 19:39:12

wolf666

Administrator

Punktów :   

I kolejny dzisiejszy kwiatek...

20:40  --Pomocnik-- » de_Wolf, memis : szkada na was klawiatury

Fajnie jak na pomocnika, co?

de_Wolf

#7 2010-11-09 19:51:37

wolf666

Administrator

Punktów :   

20:53  Stalowy Alchemik » MARCIN : Napadł na ciebie Nemesis [8]
20:53  Stalowy Alchemik » memis : Prosze o odpowiedź z uzasadnieniem tak mu napisałem hehe no to mnie zaatakował
20:54  Stalowy Alchemik : to pewnie odpowiedź

No ladnie... 8 lvl... co za odwaga

de_Wolf

#8 2010-11-09 19:54:34

wolf666

Administrator

Punktów :   

http://warofdragons.pl/fight_info.php?fight_id=70957788

20:57  memis : 20:57 Napadł na ciebie Nemesis [8]

Czekam na swoja kolej ^_^

de_Wolf

#9 2010-11-09 19:58:59

wolf666

Administrator

Punktów :   

09.11 21:01 Atak na memis walka [4-5], time out:20 s 
Morok tygrysa szablozębnego [4]
   memis [5] 

Typ: Walka 1 na 1    Czas trwania: 27s     

09.11 21:01 Atak na Darkness Moon walka [4-4], time out:20 s 
Morok tygrysa szablozębnego [4]
   Darkness Moon [4]

de_Wolf

#10 2010-11-09 20:01:10

wolf666

Administrator

Punktów :   

21:03  Nemesis » --AAron stone-- : oooo, wybawca się znalazł.
21:04  Nemesis » --AAron stone-- : poprawiny
21:04  --AAron stone-- : Napadł na ciebie Nemesis [8] .

de_Wolf

#11 2010-11-09 20:06:03

wolf666

Administrator

Punktów :   

21:08  MARCIN : Napadł na ciebie [Dowódca] Nemesis [8]

A ja nadal nic ((

de_Wolf

#12 2010-11-09 20:06:50

wolf666

Administrator

Punktów :   

21:10  Nemesis » --AAron stone--, MARCIN : każda pomoc dla graczy z mojej listy w info = zgon, hex na Wercydzie i batki w wolnej chwili.

de_Wolf

#13 2010-11-09 20:17:40

wolf666

Administrator

Punktów :   

21:10  --AAron stone-- » Nemesis : zaatakujesz mnie jeszcze raz ??
21:10  memis » Nemesis : i co to juz wszystko na co stac "wielkiego straznika" ?
21:11  - DarkPrince - » memis : przestaniesz juz ?
21:11  - DarkPrince - » memis : czy jeszcze innych chcesz powkurzac tym syfem ktory robisz z chatu ?
21:12  memis » - DarkPrince - : ja nie zaczolem a jak ktos nie umie sie przyznac do bledu to powiniscie sie zastanowic nad jego losem w klanie...
21:13  - DarkPrince - » memis : po cholere klepiesz to na chacie ? miales okazje rozmawiac Via PRIV masz zastrzezenia ? zglos to administracji a nie pyskowki urzadzacie na chacie...
21:13  - DarkPrince - » memis : nie kazdego z graczy musi to interesowac, nie kazdy musi miec chec to czytac
21:14  de_Wolf » - DarkPrince - : moze i nie kazdy... ale skoro poczatek ugrzazl w moderacji, nie wiadomo czemu, to moze niech sie i inni przypatrza?
21:14  memis » - DarkPrince - : no skoro tematy kasujecie na forum zeby nikt nie widzial waszej czarnej dzialalnosci i jesli o takie zasmiecanie chatu ci chodzi to spoko wybacz...
21:15  --AAron stone-- : 21:14 --Pomocnik-- » --AAron stone-- : ostro idziesz duże chęci żeby sobie nie pograc widze
21:16  Nemesis : http://warofdragons.pl/info/info/index. … t&id=10002 <- (tutaj byla buzka, ktorej podobno nie mozna uzywac w Dartrongu na chacie glownym? chyba ze cos sie zmienilo i nie doczytalem)

de_Wolf

#14 2010-11-09 21:16:35

wolf666

Administrator

Punktów :   

21:28  -Loki- : 21:23 Syrio » -Loki- : witam, słyszałem że moja praca się nie podoba?

21:30  memis » --Pomocnik-- : dlaczego tematy dodtyczace dzialalnosci klanu straznikow sa natychmiast usuwane z forum chociaz nie lamia regulaminu ?
21:33  memis » --Pomocnik-- : dzis 2 tematy zostaly usuniete tylko dlatego ze dotyczyly tematu ukazujacego klan straznikow w zlym swietle i poparte to bylo dowodami mozesz mi to wyjasnic ?
21:34  memis » --Pomocnik-- : gdzie jest pkt regulaminu na forum mowiacy ze nie mozna kometowac pracy straznikow ?
21:34  - DarkPrince - » memis : a moge ja Ci to wyjasnic na PRV ?
21:34  --Pomocnik-- » memis : to twoje zdanie21:34  Black_Lilith » memis : Skargi na strażników proszę kierować tylko i wyłącznie na support@warofdragons.pl forum nie jest do tego odpowiednim miejscem
21:37  - DarkPrince - » memis : powiem tak, komentujesz prace straznika... co jest niezgodne z regulaminem, jedyna droga do podwazania dzialania straznika, poddawania go watpliwosci jest oficjalna droga ku Administracji
21:38  - DarkPrince - » memis : kazda inna jest lamaniem regulaminu i narazeniem siebie na kare...
21:39  memis » - DarkPrince - : a jak powiem tak jestescie niby od utrzymywania porzadku ale jak nie macie sie czego czepic to uzywacie wszystkich mozliwych kar jakie dostalismy poza lochami od knebla zaczynajac
21:39  memis » - DarkPrince - : a konczywszy na waszych katach co jest juz zupelnym podburzaniem porzadku w grze wiec gdzie tu logika ?
21:39  - DarkPrince - » memis : jesli natomiast ktos wykazuje sie dobra inicjatywa, i prosi Cie o cos, choc moze w zaistnialej sytuacji ukarac, to traktuj to jako przejaw dobrej woli a nie szukasz zaczepek
21:40  - DarkPrince - » memis : a jakie przepraszam znasz kary poza lochami a od knebla zaczynajac ? bo widze ze nawet systemu kar nie znasz, a lapiesz sie komentowania pracy straznika
21:40  Latro » memis : strażnik jest takim samym graczem jak Ty... jeśli ma profesję kata to ją wykonuje
21:40  Soulshade » memis : straznik jest tes zwyklym graczem
21:40  - DarkPrince - » memis : kat jest zawodem... naturalnym bytem w swiecie Feo, moge go wynajac tak samo ja jak i Ty
21:40  Soulshade » memis : a kazdy gracz chce pdnosic zawody
21:40  memis » - DarkPrince - : chodzi mi o to ze wasz klan rzuca sobie morki , toperki i atakuje wszystkich niewygodnych dla was ludzi(magmarow)
21:42  memis » - DarkPrince - : bo dla mnie to zwykly poczatek nowej klutni a powoduje to wasze zachowanie
21:42  Kras » memis : nie rozroniasz funkcji straznika a grania postacia
21:42  Soulshade » memis : a dla ciebie tez cos mam koega mnie poprosil zeby ci to dac
21:42  - DarkPrince - » memis : jesli gra zezwala na atakowanie- bo sa ogolnodostepne nietoperze i amulety ataku, to KAZDY moze tak czynic
21:42  de_Wolf » Latro : IMO nie jest... bo zwykly gracz nie ma mozliwosci straznikow... ten jedyny klan ma funkcje administracyjne w grze
21:43  Latro » de_Wolf : kazdy moze sobie wynająć kata
21:43  Latro » de_Wolf : strażnik też
21:43  Stalowy Alchemik : jak przeprosisz mnie za to, że za moimi plecami wypisywałeś głupoty na forum to uścisnę Ci rękę i jest po sprawie.
21:43  Stalowy Alchemik : hahahahahaha
21:43  de_Wolf » Latro : jasne... ale niekoniecznie kazdy musi wykonywac ten zawod w odwecie za krzywe slowa pod adresem jego funkcji jako straznika
21:44  Stalowy Alchemik : jak wolicie ze mną walczyć to proszę bradzo, ja i Wy wiecie o tym, że nie macie najdrobniejszych szans.
21:44  memis » - DarkPrince - : masz racje ale za to ze chcemy pokazac wasza "zla strone" atakujecie caly klan to juz jest lekka przesada nie mowiac o wolnosci slowa ktorej tu brak
21:44  Latro » de_Wolf : za to są kary regulaminowe
21:44  Latro » de_Wolf : wystarczy zapoznać się z regulaminem gry który się zaakceptowało zakładając tu konto
21:44  Soulshade » de_Wolf : przeciez napisali ze na support slac
21:44  dionis » Latro : u Ciebie to częste, nieprawdaż? Nasyłanie kata ;-)
21:44  de_Wolf » Latro : za co? za dyskusje ze straznikiem?
21:44  - DarkPrince - » memis : przyjacielu...wolnosc slowa jest, o ile nie lamie regulaminu...
21:44  Soulshade » de_Wolf : a narzekanie wprost jest jak zaczepianie
21:45  Latro » dionis : w końcu to gra wojenna, nieprawdaż?
21:45  - DarkPrince - » memis : tak samo dziala konstytucja w kraju gdzie przyszlo Ci zyc !
21:45  Soulshade użył kwiatu Wercydy i skierował nieuchwytnego nietoperza atszu na memis.
21:45  memis » - DarkPrince - : zlamalem regulamin forum zamieszczajac temat na forum jak tak powiedz mi jaki pkt. zlamalem
21:45  de_Wolf » Latro, Soulshade : hm... nie widzialem tam nic obrazliwego, co najwyzej dyskusje "podniesionym glosem"
21:46  dionis » Latro : Ale myślałam że z zasadmi fair play, no cóż :-(
21:46  - DarkPrince - » memis : takim, ze jedyna droga do komentowania czy podwazania pracy czy stanowiska straznika jest administracja...
21:46  memis » - DarkPrince - : poczekaj bo zas mam nietoperza
21:46  memis » - DarkPrince - : ale zeby za podwazanie pracy straznika byly nietoperze oO
21:47  Soulshade » memis : zeby nie bylo na straznika batek jest odemnie
21:47  memis : pomoze ktos mi z tym toperkiem ?
21:47  - DarkPrince - » memis : nietoperze nie sa narzedziem wykonawczym straznika... kazdy moze naslac nietoperza... kazdy moze rzucic amulet ataku
21:47  memis » Soulshade : wlasnie o tym mowie...
21:47  Darkness Moon » memis : nie mozna
21:48  Soulshade » memis : kumpelmnie poprosil za obraze jego kumpla bez urazy jak cos mozesz mi odeslac
21:48  memis » - DarkPrince - : ale chodzi ze nasylacie je za to ze okreslam negatywnie wasza prace
21:48  de_Wolf » Soulshade : a wiesz chociaz o co poszlo?
21:49  Stalowy Alchemik : Stalowy Alchemik » Nemesis : hmmm no rzeczywiście przepraszam że tak cie skomentowałem pod tamtym tematem ;(
21:49  Soulshade » de_Wolf : nie wnikam
21:49  memis » - DarkPrince - : tu jest wlasnie ten sek ^^
21:50  Soulshade » de_Wolf : wystarczajaco skoro w klanie poszlo ze maja isc batki
21:50  -wolf- użył gehennowego niszczyciela i nałożył przekleństwo na memis.
21:50  Stalowy Alchemik : Stalowy Alchemik » Nemesis : tylko ze ja sie zgadzam z tym co napisałem w 100 procentach ahahhahahahaha
21:50  memis » - DarkPrince - : tu jest wlasnie ten sek za co nasylacie te nietoperki
21:50  Soulshade » de_Wolf : byl jeszcze 2 ale nick zapmnialem:)
21:50  memis : juz mam przeklenstwo
21:50  de_Wolf » Soulshade : oki, widze, ze masz podejscie neutralne, jakby toperzowiec do wynajecia
21:51  -wolf- użył gehennowego niszczyciela i nałożył przekleństwo na memis.
21:51  memis : jak wam wszyscy przytakuja i was glaskaja to idzie super ale wystarczy 1 co stanie i wytknie wam wasze bledy i juz zaczynacie pokazywac jakim jestescie klanem....
21:52  Soulshade » de_Wolf : ielubie takich rzeczy robic ale klan to klan
21:52  -wolf- użył gehennowego niszczyciela i nałożył przekleństwo na memis.
21:52  memis : juz mam 3cie
21:53  de_Wolf » Soulshade : wiem i rozumiem, szkoda tematu w ogole... oprze sie o administracje pewnie a poszlo o glupote
21:54  --AAron stone-- » memis, Stalowy Alchemik : ponoć wolfa klan ma was gnębić

Tylko czemu?

21:30  Stalowy Alchemik : patrzcie co mi napisał już 30minut z nim psize
21:30  Stalowy Alchemik : to, że jak za swoje zagranie przeprosicie to Wam daruję. Jak wolicie wyzywać to potem już nie będziecie odwrotu.

szkoda ze nikt z nas nie wyzwal zadnego straznika

de_Wolf

#15 2010-11-09 21:17:38

wolf666

Administrator

Punktów :   

chyba to na dzis koniec dyskusji...

niech zyje wolnosc slowa !

de_Wolf

• Index
  •  » Varia